torsdag 10 december 2009

Here we go-o-o-o-o-o-o...

Hej och välkomna till våran blogg.
Detta är en gemensam blogg som drivs utav oss, Pickles och Siri.
Bloggens syfte är, för oss, ett drivmedel till att komma igång med bland annat foto, text och film.
Ni kommer att få läsa om saker som händer i våra liv, intressanta som ointressanta, saker vi bara känner för att lägga upp utan att någon ska komma med några större invändningar och i framtiden kanske t. om något slags videoinlägg.
Spännande, eh?
Spännande.

Vi kommer oftast inte lägga upp saker tillsammans, utan detta kommer att bli som en individuell blogg, trots det faktum att vi faktiskt delar på den.

Lite om oss när vi ändå är i farten;

Pickles (enligt Siri); ... Även kallad Niklas (som förövrigt är hans riktiga namn... Eller okej, han har lagt in "Pickles" som sitt andranamn) är en kille på 19 år. Han är arbetslös... Eller "arbetsbefriad" som han väljer att kalla det, tog studenten i somras. Men innan studenten så gick han faktiskt filminriktning på gymnasiet, så han råkar kunna det där med filmkameror och sånt rätt bra. Vad jag vet.
Han är en riktig partyprisse som gillar att umgås med likasinnade människor (det vill säga nördar, rollspelare, rollspelande nördar, brats, rockare, emos, pundare, drägg, anarkister, aktivister... You name it!).
Han är född i Stockholm, men flyttade till Gotland när han var 5 år gammal.
Och på Gotland är han fast i väntan på MIG! (Siri!) ... Och pengar, såklart.
Än så länge så har han inga direkta framtidsplaner mer än att resa.

Siri (enligt Pickles): ... Även kallad... Siri, är en go liten tös på (jättesnart) 18 år som studerar bild på gymnasiet. Hon är en jävel på att rita, fota och alla sådana kreativa sysslor man kan tänkas göra. Hon spenderar sin fritid med att "flowa" omkring med vänner och på helgerna brukar även hon bli en liten "partyprisse". Så det så!
Hon är från Värmland, från hålan Torsby. Hon kom hit som elvaåring och hade dessförinnan bott i Västerås ett tag också.
Hennes framtidsplaner är att gå ut ur det helvete vi idag kallar för "skola" och få makten att göra det hon själv vill (d.v.s resa runt, med mig!).

Sådär, ja.
Det ska väl kunna sammanfatta det hela.
Bered er på en jävla massa yr.

M.v.h. allas eran Siri och Pickles

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar